Упътвания за преместване. Златни правила

В сектора на услугите, свързан с премествания, съществуват множество малки и големи фирми. Всяка от тях предлага най-доброто за клиента, свързано с индивидуалните му нужди и спецификата на задачата. Как обаче да се убедите в това?

Обърнете внимание на репутацията на фирмата и опита й на пазара. Ако тя е неизвестна, липсва информация в интернет, в специализираните справочници, както и на сайта на Българската асоциация за премествания, а сътрудниците на въпросната фирма не могат да дадат подробности по изпълнение на поръчката и да отговорят конкретно на зададените от Вас въпроси, трябва да се замислите!

Трябва да сте особено внимателни, ако избраната фирма не желае среща в удобен за клиента час, за да направи оглед на имуществото за преместване, както и ако веднага каже цена за бъдещата услуга. Бъдете сигурни, че тази  сума ще се промени в процеса на работа и то не в полза на клиента. Сериозните фирми не обявяват окончателна цена преди да се запознаят с условията на предстоящото преместване. Интересувайте се какво включват ценовите оферти. Не забравяйте, че цените на фирмите са почти изравнени и различията са в качеството на услугата – демонтаж-монтаж, вида на опаковките, както и добре организираното и внимателно преместване.

Попитайте за всичко, което Ви интересува, без да се притеснявате, че ще отегчите някого – това са личните Ви вещи или вложен труд и отговорност. Всеки търси добро качество на разумна цена.

Поинтересувайте се дали фирмата разполага със собствен транспорт, специализиран за премествания. Дали екипът е създаден от обучени и униформени хора с опит, какви материали се използват за опаковане на личните вещи и мебелировката. Пожелайте да Ви предложат най-добрия вариант, съобразен  конкретно с Вашето преместване и с изискванията Ви.

Прочетете Как да се избере фирма за преместванеКонтакти

Моля отговорете на следния въпрос:

7 + 19 е равно на?

* всички полета са задължителни

Карта на сайта: